Vilnius Canoe Рolo Championship 2015

21-22 березня 2015 року в м. Вільнюс (Литва) відбувся Відкритий чемпіонат країни з кануполо ( Vilnius Canoe Рolo Championship 2015 ).

ФОТО

_AUG6194            У Чемпіонаті, на запрошення Литовської сторони прийняли участь команди з м. Каунас «REGESA», м. Вільнюс «REGATA» та м. Тракай  «TRAKAI», а також  Українська команда з м. Київ «KWS» і збірна команда з Литви і України «UNITED» .
     Наша команда, не дивлячись на відсутність достатнього ігрового досвіду на змаганнях подібного рівня була близька до перемоги та мала реальні шанси зачепитись за призові місця на Чемпіонаті. Нашій команді «KWS» вдалось показати досить професійний та високий рівень командної гри, що безумовно заслуговує на похвалу.
     Слід зазначити, що Українська команда не в перше є учасником змагань з кануполо такого рівня. Так, команда «KWS» є традиційним учасником змагань з кануполо в рамках відкриття сезону, які в продовж двох останніх років проходять в м. Вільнюс (Литва).

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>