2016 Open Alytus City Canoe Polo Championship

19.11-20.11.16 Команда КВС , а точніше дві команди КВС, дівчата та чоловіча команда, взяли участь в турнірі в м.Алітус Литва. В турнірі приймали участь команди з Литви,Польщі,Росії та України. Ми вперше брали участь в ньому та й не дарма :-) він виявився дуже цікавим,динамічним та не дуже переможним для нас. :-). Довелося багато мячів виймати зі своїх воріт, багато, деколи дуже багато :-).
Трохи посварилися,трохи поматюкалися, набили гуль як собі так і опонентам, але в сухому залишку відчуття задоволення та новий цінний досвід та обєктивна інформація у вигляді відео вже у нас. Найближчим часом проведемо аналіз, підкорегуємо тренування і будемо готуватися до нових баталій.
Окремо треба відзначити гру нашої жіночої команди, яка попри номінальні програші (це є нормально :-) на першому році своїх тренувань) демонструвала часто доволі гарну гру та бойовий характер. А про те, що дівчата, вкотре, завоювали приз глядацьких симпатій, про це вже і так знає уся Східна Європа!

ФОТО ТУТ

             І на останок, запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до нашого колективу і канополювати на славу собі рідному і ворогам на завидки.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>