10-ий Міжнародний турнір міста Каньов з кануполо

 

DSC_0048      В м. Каньов (Польща) на базі центру відпочинку та водних видів спорту  13-14  червня пройшов ювілейний «10-ий Міжнародний турнір міста Каньов з кануполо». В турнірі прийняло участь  30 команд з Польщі, України, Литви, Чехії, Австрії, Угорщини.  Команди були розділені на чотири дивізіони.  Розподіл команд по дивізіонах відбувався по майстерності  та віку. Змагання відбувалися в два етапи, а саме  групові матчі и матчі  на виліт.
       Україну на змаганнях представляла команда з міста Києва «KWS». Наші спортсмени змагались  в першому і найсильнішому дивізіоні цього турніру.  Українська команда в нелегкій та запеклій боротьбі змогла продемонструвати злагоджену командну гру, гідно представивши Україну на даних Міжнародних змаганнях.
       Турнір проходив в дуже щільній та непростій боротьбі. Незважаючи на спекотну погоду, яка була цими вихідними, команди провели  не менш спекотні поєдинки.
DSC_0079         В першому дивізіоні першу сходинку посіла команда «MOSW Choszczno». Матч за перше друге місце проходив в рівній боротьбі і закінчився з рахунком 3 :3. Але в додатковий час команда «MOSW Choszczno» забила золотий м’яч і вирвала перемогу «UKS SET Kaniow». Третю сходинку посіла друга команда з м. Choszczno.
       В другому дивізіоні перемогу здобула команда з Литви міста Вільнюс «Regata».  Друге місце зайняла команда з Австрії «Wiena», третє місце дісталося команді з Польщі «MOSW Choszczno». Цей дивізіон був не  звичайним. В ньому приймали участь і змагалися команди, як чоловічі так і жіночі команди.
       В тому дивізіоні були кращими господарі змагань «UKS SET Kaniow».  Команда провела турнір на досить високому рівні і нікому не залишала шансів на перемогу. Другу сходинку зайняла команда «MOSW Choszczno», а третьою командою була команда «KS Powisle Warszawa».

DSCF6903

       Четвертий дивізіон був дитячим. Участь в цьому дивізіоні приймали діти 2004 року народження.  Перемогу святкувала команда господар «UKS SET Kaniow», другими були «MOSW Choszczno», а третіми «KS Powisle Warszawa».
Фото і відео знаходиться на посиланні

 

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>