Четвертий відкритий всеукраїнський турнір з Кануполо

4-й Відкритий міжнародний турнір з кануполо завершився !!!

4-й відкритий міжнародний турнір з кануполо відбувся в ці вихідні (17-18.09.16)в м.Києві, Оболонь.
Турнір проходив за ініціативи Федерації кануполо України і основною ціллю якого є популяризація кануполо в нашій країні.
Зрештою, ця мета була реалізована успішно. Цього року ми врахували 4-х річний досвід та побажання учасників, які минулого року були трішки невдоволені тим, що турнір проводився з двома дивізіонами (першим-більш сильним та другим-для слабших команд) і деяким командам довелося не відчути руйнівної сили сильних. Ось чому, цого року, турнір проводився з одним дивізіоном, але з двома підгрупами.
Потенційні фаворити (що були визначені трома букмекерськими конторами) стартували з різних напрямків і потенційно зустрітися могли лише в фіналі. І більшість команд, зрештою, пограли одне з одним. Це коротко, що стосується організаційних моментів.
Далі, це атмосфера та дух боротьби якими наскрізь просякла Оболонська набережна, каяки, весла та самі спортсмени за ці два дні невпинних ігор. Всі команди були налаштовані на боротьбу та перемогу, тому кожна гра вимагала максимальної концентрації та роботи.
Якість кануполо, в порівнянні з попередніми роками, на порядок зросла. Окремо варто відзначити рівень гри команди Туре з Тернополя. Ці хлопці неабияк добавили в порівнянні з минулим роком і на думку багатьох знавців кануполо, з якими нам доводилося спілкуватися, відзначили їхній прогрес і їхню готовність грати на міжнародних турнірах.
Також, непогану гру показала молода команда зі Львова, команда Манівці, яка, попри свій юний склад, билася за перемогу як триста спартанців під Фермопілами проти царя Ксеркса.
Також, запамяталася гра команд КВС-Гряда та Маяк які не змогли визначити сильнішого в основному часі поєдинку та продовжили, непобоюся терміну, “ЗАРУБУ” в додатковому часі. Під час якого сили опору дівчат були остаточно зломлені і команда Маяк “встромила” холодне лезо переможного мяча у ворота противника. КВС-Гряда,пала…
Але під шалені овації трибун… “Програші в таких матчах варті 10 перемог” – такі мудрі слова пролунали від їхнього тренера Олексія Ломаки в післяігрових коментарях.
А фінал! А фінал був по справжньому фінальний :-) в якому КВС-1 зустрівся з Литовським колективом боротьба почалася з перших секунд гри.
Для зясування сильнішого не вистачило основного часу і гра, після 20 хв гри, продовжилася до “золотого мяча” а закинув його Романюк Ілля, після стрімкої командної атаки, здобувши перше місце команді КВС-1.
І це тільки ті, невеликі, фрагменти цього видовищного турніру які найбільше вкарбувалися і вмістилися в регламент короткого опису. Загалом турнір знаменував вдале завершення сезону кануполо 2016 в Україні.
Наш самий бойовий клуб КВС набирає форму і силу, зявляються свіжі точки росту по Україні, які при наполегливій роботі будуть створювати хорошу конструктивну конкуренцію, тобто нас кануполістів стає більше і не за горами той час коли в вашому озері, в один сонячний день, зявляться ворота і почнуть грати в кануполо.

ФОТО ТУТ

Окрему подяку висловлюємо компанії Ордана, що займається виробництвом якісного водного екіпірування, компанії  ТМ Gera, що займається виробництвом спортивного одягу, магазину Волоцюга та Національній олімпійський комітет України за надані призи.
А також пану Валерію Мошинському, небайдужому до спорту мешканцю Оболоні і вболівальнику кануполо за сприяння в проведені турніру

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>