«Спорт Фестиваль 40» в Івано-Франківську

20-21 червня 2015року в м.Івано-Франківську відбувся унікальний захід під назвою «Спорт Фестиваль 40». Місто на два дні перетворилося на справжню столицю спорту, де протягом 40годин, без перерви навіть

    IMG_20150621_124009            20-21 червня 2015року в м.Івано-Франківську відбувся унікальний захід під назвою «Спорт Фестиваль 40». Місто на два дні перетворилося на справжню столицю спорту, де протягом 40годин, без перерви навіть вночі, кожен охочий міг спробувати представлені види спорту. Командний та індивідуальний спорт, сімейний спорт, десятки майстер-класів від провідних спортсменів, зіркові учасники та гості фестивалю, тематичні лекції від марафонців, вуличних атлетів, тренерів спецназу, авторів різноманітних програм лікування та спортсменів – все це в режимі нон-стоп. 

 ФОТО

            IMG_20150621_113512   В рамках цього заходу, під егідою Федерації кануполо України та за сприяння Олександра Горгана, команда «КВС» по кануполо, представила свій вид спорту широкому загалу.
Іванофранківці знайомилися з ним вперше, тому інтерес був надзвичайним. Люди не відходили від берега коло якого вирували справжні спортивні пристрасті канупольних баталій. Хлопці та дівчата, змагаючись між собою, продемонстрували справжній хист в цій грі, чим засвідчили, що Івано-Франківськ відкритий для нових спортивних починань, і віднині, атмосфера кануполо поселилася і там.
Наступного року, будемо мати надію, команда «КВС» з Києва буде змагатися з канупольною командою Івано-Франківська…
І нехай переможе найсильніший…  

IMG_20150621_174216
P.S. Кануполо захоплює світ
P.S.S. Фото тут

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>