12 Kaniow International tournament

12-ий Міжнародний турнір міста Каньов, Польща
17-18 червня 2017 року чоловіча команда KWS Men прийняла участь у найбільшому польскому турнірі з кануполо – Відкритий кубок Польщі з кануполо.
Дивізіон був представлений 13-ма командами з Польщі, Угорщини та України.
Груповий етап  – розподіл на 4 групи по 3 команди. Гра кожен з кожним – за результатами 3-тя команда групи вибуває з боротьби за фінал. KWS Men обіграли Polska U21, програли 5:4 KTW Lesna, та вийшли з групи на другому місці.
Далі 2 групи по 4 команди грали кожен з кожним за вихід у півфінал. Перші дві команди групи проходили далі. Але нажаль, у затятій боротьбі з хлопцями з Хошно, Польща, –  ми зайняли 3 місце у групі.
У розіграшах найгірших з найкращих – посіли почесне 7 місце. Зверну увагу на те, що в планах було отримати місце у середині турнірної таблиці – це завдання ми успішно виконали.
Командна гра прямує до свого ідеалу, кидки стають сильнішими, ігри наші більш цікавими і агресивнішими. То ж всі перемоги – попереду найближчим часом.
12 -13 серпня – Міжнародний турнір у Відні. Слідкуйте за новинами та вболівайте за Українське КАНУПОЛО!

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>