Vienna International Canoe Polo Tournament

Завершився міжнародний турнір у Відні що проходив з 13-14.08.16. Участь в ньому ми приймали вперше ібули приємно здивовані якістю, рівнем проведення змагань і гостинністю Відня. Окрім організаційних моментів слід відзначити і участь команд з багатьох країн таких як Австрія,Чехія,Угорщина, Німеччина,Литва, Італія і звісно ж Україна. Така обойма команд зробила кожну гру відповідальною,важкою і заставила нас сильно попрацювати над результатом.Наш клуб КВС був представлений двома командами – чоловіча та жіноча. Якщо для хлопців це вже далеко не перші міжнародні змагання то для дівчат це тільки другий закордонний виїзд. Але бойового духу та і характеру нашмм дівчатам не відіймати, тому результат був дуже непоганим як для дебютантів в європейському кануполо 7 місце і це без перебільшення круто. Хлопці виступили не так яскраво як дівчата але завдання тренерського штабу виконано на 100% . В підсумку наші чоловіки фвнішували на 8 позиції. Але в груповому етапі ми мали дуже гарний шанс вийти в фінальний розіграш з 2 го місця але в вирішальній грі поступилися Італійській команді. Скажемо так, не вистачило ” пару міліметрів” та приведемо слова головного тренера Олексія Ломаки: “Якість гри нашої чоловічої команди дуже виросла за останній рік. Ми дуже задоволені. Українське кануполо, з наступного року має всі шанси для закріплення і перемог над найближчими конкурентами. Я вам кажу, що в моїх хлопців очі горять і вони будуть розривати в наступному році але поки ми працюємо, процюємо і ще раз працюємо…” Ці слова вселяють надію і переконання про майбутні перемоги.
Підводячи підсумок можемо сказати наступне, турнір та Відень просто супер а наша команда найкраща. Українські шанувальники кануполо терпеливі і чекають перемог від улюбленої команди.

ФОТО ТУТ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>