Prague international canoepolo tournament

Завершився ще один міжнародний турнір!

Ура! Ми повернулися! Повернулися з Міжнародного турніру в Празі. Брали участь ми в ньому вперше. Вперше, але одразу дві наші команди представили нашу країну – це KWS Ladies та KWS Men, тобто окремо чоловіча та жіночі команди. Турнір, як виявилося, дуже непоганий, гарне розташування неподалік історичної частини Праги, велика кількість команд, біля 40 команд, в 4-х дивізіонах., гарна атмосфера і гостинність чехів доповнює всю цю канупольну красоту. На цей турнір приїздять зі всіх “околиць”, чехи, поляки, угорці, австрійці, німці і цьогоріч Україна, вперше, але маємо надію, не востаннє…:-).
І тепер коротко про підсумки змагань! Наші чоловіки, боролися в самому сильному дивізіоні, але номінальний результат- останнє місце! Хоча хлопці загалом задоволені, були дуже якісні ігри, булий й розгроми від німецьких чемпіонів :-), але підсумок такий який є – 10 позиція.
Дівчата дебютували вперше на такого рівня змаганнях, але попри низькі ставки букмекерів, вони здивували своїм результатом багатьох, посівши 6 місце в своїй групі. І це той випадок коли слово КРУТО, як ніколи влучне… Наші вітання!

В підсумку море гарних вражень, нові спортивні знайомства, розширення географії наших турнірів і гарні фото в інстаграм :-).

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>