2-й етап Кубку України з кануполо – Тернополо м.Тернопіль

               

                                  2-й етап Кубку України з кануполо – Тернополо  м.Тернопіль

20/05/2017, за підтримки ФКУ,  відбувся 2-й етап Кубку України з кануполо  в славному місті Тернополі під назвою «Тернополо». Місто Тернопіль, вже традиційно є місцем проведення наших змагань. Тут традиційно гарна погода, привітні люди і прекрасне озеро посеред міста яке тобі просто каже приїжджай та грай в кануполо.  Тому Федерація кануполо України  і наш клуб KWS, вже декілька років поспіль, не відмовляє собі в задоволенні щоб не провести тут змагання. Адже окрім прекрасної атмосфери, є ще й гарний супротивник –  місцевий клуб TURE, який може скласти гарну  конкуренцію на полі.

Але відійдемо від естетики змагань і перейдемо до конкретики Кубку України з кануполо (Тернополо).  В змаганнях взяли учать такі команди:

 

KWS Ladies  – жіноча команда з м.Києва (більша частина команди – збірна України   з  кануполо) тому супротивник не слабкий, хитрий і небезпечний.

 KWS     –     основу складають  «молоді паростки кануполо» з київського клубу   KWS, амбітні, сильні але    недосвічені, але цей недолік компенсовує    капітан команди, ветеран канупольних баталій Європи Корінний В.В.

TURE    –  тернопільський кістяк  який не має поки великого досвіду але сповнені  бажанням перемогти.

 – KWS-TURE – об’єднаний колектив київських кануполістів-психопатів з  молодими, недосвідченими тернопільськими спортсменами.

 -TURE-2 – дублююча команда основного складу

 

Турнір відбувався за принципом, що всі команди мали зіграти одна з одною, в підсумку цих стикових поєдинків визначалися команди для гри за «перше-друге» місце та за «третє-четверте» місце. Фаворитом змагань ставили команду з Києва KWS і KWS Ladies.  Але як в житті так і в кануполо не обходиться без несподіванок. Дівчата сенсаційно перемогли TURE але так само сенсаційно програли KWS-TURE і опинилися на третій позиції. В свою чергу KWS-TURE програвши лідеру (KWS) і здобувши перемогу над KWS Ladies вийшов на другу позицію і прорвався на гру за Кубок Тернополо. За третє – четверте місця грали KWS Ladies та TURE.

 

Фінальні ігри виявилися цікавими і дуже цікавими.

Гра за третє місце (KWS Ladies – TURE) розпочалася з швидкого голу тернополян і лише під кінець першого тайму, на останніх секундах, дівчата зрівняли рахунок. На перерву пішли за нічийного результату. Другий тайм, м’яч по черзі залітав то в одну то в другу сітку і врешті-решт за мінімальної переваги виграли KWS Ladies.

Ось фінальна гра виявилася не по  канупольному бідна на мячі але напруженість і несподіваність результату вразила навіть тих хто в кануполо нічогісінько не знає. В фіналі фаворит змагань KWS зустрічався  з командою KWS-TURE (об’єднаний колектив), попередніх стикових матчах лідер з легкістю розібрався з києво-тернопільським колективом. І на фінал виходив з впевненістю в перемозі за підтримки публіки. Але фінал і спортивна фортуна діло складне… Команда KWS-TURE розпочавши гру відразу здивувала обраною тактикою гри, щоб мінімізувати свої «мінуси» в обороні і на воротах, хлопці пішли в ва-банк і притисли лідера до своїх воріт. Зробивши декілька контратак KWS не зумів забити гол і врешті-решт пропустив м’яч який в підсумку приніс несподівану перемогу KWS-TURE. В підсумку – два тайми – рахунок 0:1.   Хлопці з KWS були не абияк здивовані, як таке могло відбутися, чи то гаряче тернопільське сонце, чи недооцінка опонента, чи то тренерські конспекти і шпаргалки капітана Корінного Владислава  не допомогли, все це залишиться поза кадром історії кануполо України 2017році.  А ми  мусимо привітати переможців і володарів Кубку України – кубку ТЕРНОПОЛО   команду KWS-TURE, і побажати в майбутньому проводити яскраві ігри і дивувати публіку.

На останок хотілося б подякувати Володимиру Горану та колективу клубу TURE за організацію змагань і сказати дякую м.Тернополю за гостинність.

 

І невеликий анонс на 27-28.05.17 клуб KWS планує взяти участь в міжнародному турнірі в м.Прага Чехія.  Куди відбуває KWS Ladies і основний склад KWS Men.  Бажаємо плідної підготовки в останні дні і перемог.

 

P.S. Приєднуйся до нас, грай в кануполо:)

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>