18 жовтня 2014 року в м. Києві, з метою популяризації даного виду спорту серед населеня, буде проведений Відкритий всеукраїнський турнір на розвиток кануполо, в рамках закриття тренувального сезону 2014 року.

     Федерацією кануполо України 18 жовтня 2014 року з метою популяризації даного виду спорту серед населення буде проведений Відкритий всеукраїнський турнір на розвиток кануполо, в рамках закриття тренувального сезону 2014 року.
     Програмою змагань, окрім основного ігрового етапу передбачено проведення показових виступів та додаткових змагальних етапів, спрямованих на підвищення професійних навичок гри в кануполо, а також рівня індивідуальної майстерності учасників. Усі результати будуть враховані в загальному заліку команд.
     У змаганнях можуть прийняти участь чоловіки та жінки різних вікових категорій, як з власними професійними командами так і індивідуально (розподіл по командам буде забезпечено), а також новачки та аматори, які володіють основами техніки веслування на байдарках або каное.
Змагання відбудуться на території КП «Київський водний стадіон», за адресою: м. Київ, вул. Оболонська набережна 27. Більш детальну інформацію можна отримати в організаторів змагань, за тел.: (050) 901-53-21, (093) 623-38-60, (097) 115-20-61 та нашому веб-сайті: canoepolo.org.ua, в розділі.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>