13 вересня 2014 року в м. Каунас (Литва) відбувся Відкритий чемпіонат міста з кануполо за участі двох українських команд (11th Kaunas open canoe polo Championship).

   IMG_0664     У Чемпіонаті, на запрошення Литовської сторони прийняли участь команди з м. Каунас «REGESA», м. Вільнюс «REGATA» та м. Алітус «ALYTUS», а також дві Українські команди з м. Київ «KWS» та «DNIPRO» у складі 10-ти спортсменів.

ФОТО

         Наші команди, не дивлячись на відсутність достатнього ігрового досвіду на змаганнях подібного рівня були близькими до перемоги та мали реальні шанси зачепитись за призові місця на Чемпіонаті. Нашим командам «KWS» та «DNIPRO» вдалось показати досить професійний та високий рівень командної гри, що безумовно заслуговує на похвалу.
         В цілому, представлення наших команд у подібних змагання, виводить розвиток Українського кануполо на новий, більш якісний рівень.
         З огляду на етап становлення в Україні цього виду спорту, можна з впевненістю сказати, що дані змагання дозволили нашим командам отримати потрібний досвід, ігрову практику та ще більшу впевненість у своїх силах, що в свою чергу, в майбутньому дозволить досягнути потрібного результату – ПЕРЕМОГИ!!!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>