11-ий Міжнародний турнір міста Каньов з кануполо

Наша команда 11-12.06.2016 взяла участь в міжнародному турнірі з кануполо в м.Каньов,Польща. Цей турнір є доволі непоганим як з організаційної точки зору так і по представництву команд. Традиційно на нього приїжджаю багато польських команд, угорські, австрійські, а також і українська команда. Ми вже вдруге беремо участь у цих змаганнях. З впевненістю можемо сказати що це місце ідеальне щоб мірятися канупольними силами, отримувати ігровий досвід. Нам не вдалося здобути перемогу, поки ми не можемо наблизитися до наших сусідів по рівню гри. Ми в Україні ще на етапі початкового розвитку, на таких турнірах дуже добре,як то кажуть, “звіряти годинники”.
Приїхавши у Київ, ми привезли великий обєм інформації, відеоматеріал, внесли корективи в тренувальний процес. Тепер плануємо провести проміжний контроль на ще одному міжнародному турнірі який пройде на початку серпня в м.Відень, Австрія. Де ми й плануємо потішити себе перемогами. Для цього ми наполегливо і самовіддано працюємо на тренуваннях в Києві.

ФОТО ТУТ 

Якщо ти ще досі не в сім’ї кануполо тоді долучайся до нас в м.Київ Оболонська набережна (біля гольф-клубу).

Кануполо чекає на тебе

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>