Тернополо 2015

FJ1A5136    На плесі Тернопільського озера 6 червня  відбулися змагання з кануполо,яке в Україні в останні роки набирає популярності та активно розвивається. В Тернополі змагання з кануполо відбуваються вже не вперше. Участь у турнірі  « Тернополо 2015 » взяли як досвідчені гравці з Києва, так і початківці з Тернополя та Львова.

ФОТО

    На турнір зголосилося шість команд. Так як цей турнір був проведений на підтримку і розвиток кануполо в Україні, команди були розділені на шість рівних колективів. Команда досвідчених спортсменів з Києва була розділена між усіма учасниками змагань. Тобто кожна з команд мала в своєму складі,  як досвідчених спортсменів так і початківців. Турнір пройшов у дуже напруженій боротьбі, перемогу в якому здобула команда  «KWS».
     Також було проведено матч дружби між командою «KWS» яка представляла Київ та командою «Ture-Team» яка представляла Тернопіль.
Учасник змагань зі Львова дав свою оцінку змагань:
DSC00111– Для мене це найкращий відпочинок, – каже Андрій Лазаренко. – Рік тому в Тернополі я познайомився з цим видом спорту, і він мені сподобався. Це азартна гра, вона буде цікавою тим, хто любить футбол, баскетбол. Тільки тут ще цікавіше, оскільки все відбувається на воді. Незалежно від результату, після змагань гарантований гарний настрій.
У Тернополі ці спортивні змагання організував клуб активного відпочинку «Ture-Team» за сприяння Федерації Кануполо України та команди «KWS» з Києва.

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>