Початок тренувань в басейні

                                                                               !!! Початок тренувань в басейні !!!

                                                                            ФОТО

DSC_0753                 16.11.2015р. команда”КВС” розпочала зимову фазу підготовки. Тренування відбуваються в басейні Спартак. Навідміну від попереднього року басейн теплий.Як каже наставник команди Олексій Ломака( Алексей Ломака):”Міжсезоння 2015-2016рр має для нас важливе значення, бо на 2016 рік, я ставлю найвищі цілі. Я так і заявив хлопцям, що я вимагатиму неможливого…. В Литві, на контрольних поєдинках ви маєте розривати противника вщент, а це лише через 2-3місяці, тому роботи у вас багато а часу мало…”. Це був коментар наставника команди КВС. Так, в канопольних колах України він,Ломака, славиться амбіційністю та міцним словом, що завжди підкріплюється результатом.

DSC_0981  Цього року, також, розпочата робота з жіночою командою. Дівчата хоч і займаються не довго, але демонструють непогану динаміку, хоча, звісно, в них ще багато тренувань попереду.
Тому продовжуємо слідкувати за українським світом кануполо разом, нас чекає цікавий 2016 рік, багатий на канупольні події!!!

Per aspera ad astra

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>